Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

25 Ağustos'ta başlayacak olan etkinlikler çerçevesinde, ilk olarak Şuhut'ta bulunan Atatürk Evi ziyareti ile başlayacak etkinlikler, atlı birliklerin Büyük Taarruz karargahından kortej yürüyüşü ile İzmir'e uğurlanmasıyla devam edecek.

25 AĞUSTOSTA YAPILACAK OLAN ETKİNLİKLER ŞU ŞEKİLDE 

 

Şuhut'ta düzenlenecek olan etkinlikler arasında İstiklal Marşı'nın okunması, saygı duruşu, Devlet Halk Dansları Topluluğu'nun dans gösterisi, sanatçı Nilgün Kızılcı'nın konseri, Anayurt Marşı ve Türk dünyası temalı koreografiler yer alacak.

Öğlen saatlerinde ise Çakırözü köyünden başlayacak Zafer Yürüyüşü ile katılımcılar Kocatepe'ye uğurlanacak ve lazer gösterisi gerçekleştirilecek. Sabahın erken saatlerinde 04:30'da başlayacak olan zafer yürüyüşü sonrası bir araya gelinerek Kocatepe'de törenler yapılacak. Sabah 09:00'da ise at yarışları ve bir dizi etkinlik katılımcıları bekliyor olacak.

Zaferin 102. yılında gerçekleştirilecek olan etkinlikler, tarihi zaferin ruhunu yansıtan bir atmosferde gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar'ın bu özel gününe tüm halk davet edilirken, kutlama etkinliklerine katılmak isteyenler için ayrıntılı programlar duyurulmaya devam edilecek.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş