Gözden kaçırmayın

Kültürel hazine yüzde 86 tamam!Kültürel hazine yüzde 86 tamam!

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Dinar Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, yaptığı açıklamada, "26 Ağustos Pazartesi ve 30 Ağustos Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek Zafer Bayramı etkinliklerine tüm halkımızı bekliyoruz," dedi.

ETKİNLİKLER 26AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Etkinlikler, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Dinar Marsyas Kültür ve Musiki konseri, Dinar Marsyas Halk Oyunları Gençlik Spor Derneği Folklor Gösterisi ve tarihsel anma programları gibi etkinlikler, bayram coşkusunu Dinar halkıyla buluşturacak.

GRUP GENTLEMEN KONSERİ İLE UNUTULMAZ GECE

Saat 21:45'te başlayacak olan Grup Gentlemen konseri, meydanı dolduran kalabalığı coşturacak. Grup Gentlemen, nostaljik ve güncel parçalarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

30 AĞUSTOS'TA BÜYÜK KUTLAMA

30 Ağustos Cuma günü saat 20:00'de başlayacak olan programda, Zafer Yürüyüşü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, protokol konuşmaları, Dinar Belediyesi Bando Gösterisi ve Dinar Halk Eğitim Müdürlüğü Kır Efeler Folklor Gösterisi yer alacak. Başkan Topçu, bu büyük buluşmaya tüm Dinar halkını davet etti.

HABER: ESRA DAĞ