Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Bir festival atmosferinden beklenen tüm öğeleri bünyesinde barındıran etkinlik, motosiklet yarışlarının yanı sıra sanat ve müzik dinletileriyle de zenginleşecek. Türkiye'nin en tanınmış sanatçılarının performanslarıyla süslenecek festival, katılımcılara unutulmaz anları müjdeliyor.

KURTULUŞUN VE MEDENİYETİN BULUŞTUĞU ŞEHİR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kente olan ilginin artmasıyla birlikte misafirperverliğin en güzel örneklerinden birini sergileyeceklerini belirtti. Başkan Köksal , “Kurtuluşun ve medeniyetlerin buluştuğu bir şehir olarak, spor ve kültürü merkezimize taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu organizasyon sadece bir spor organizasyonu değil, sanatseverleri de Afyonkarahisar’a davet eden büyük bir etkinlik. Bu yıl, şehrimizde düzenleyeceğimiz NG Afyon Motofest, kendimizi uluslararası arenada gösterme fırsatını bize sunacak.” dedi.

Başkan Köksal, Dünya Motokros Şampiyonası ve MotoFest gibi organizasyonların Afyonkarahisar için büyük önem taşıdığını ve şehrin turizmini geliştirmede de mihenk taşı görevi gördüğünü vurguladı. Büyük ölçekli bu etkinliklerin, spor ve musiki düşkünlerini bir araya getirme konusunda oldukça başarılı olduğuna değindi.

 Köksal, "Etkinlik süresince dünya çapında motokros yıldızlarını izleme imkanı bulacağız. Ayrıca konserlerle şehrimizde bir coşku ve dinamizm rüzgarı esecek. Bu hareketlilik şehrimizin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli oranda katkı sağlayacak ve Afyonkarahisar'ın uluslararası alanda tanıtılmasına katkıda bulunacak." dedi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş