Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Belediye Başkanı olarak vatandaşlara daha yakın hizmet verme gayreti içinde olduklarını dile getiren Başkan Köksal, yeni servis noktalarının açılmasının önemli bir adım olduğunun altını çizdi. İlk hizmet binası ise Uydukent Selçuk mahallesi ve Ataköy Migros kavşağına açıldı.

BUNU SEÇİM VAADİ OLARAK DA HALKIMIZA AÇIKLADIK

Seçimler öncesinde vatandaşların geri bildirimlerini dikkate aldıklarını belirten Köksal ,”Seçimden önce bana ilettiğiniz sorunlardan birisi belediye binamızda uzak yerde oturan vatandaşlarımızın belediyenin evrak işlerini takip etmekte zorluk çektiğiydi. Biz seçimden önce arkadaşlarımızla istişare ettik. Nüfusu çok olan ve gelişen mahallelerimizi merkeze alarak şehrimizin farklı bölgelerinde belediye hizmet noktası kurmanın yararlı olacağını düşündük. Bunu seçim vaadi olarak da halkımıza açıkladık. İşte şimdi söz verdiğimiz gibi belediye hizmet noktalarını açıyoruz. ”dedi.

İSTEK, ŞİKAYET, DİLEKÇE HİZMETLERİNİ DE BİLDİREBİLİRSİNİZ

Köksal, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Seçimden önce halkımıza vaat ettiğimiz bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Selçuklu, Battal Gazi, Osman Gazi, Yeşilyurt, Orhan Gazi ve Ertuğrul Gazi mahallelerinde açtığımız hizmet noktası, toplamda 16.015 haneli ve 34.550 nüfuslu vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bu bölgede 5.420 akıllı su sayacı bulunuyor. Diğer bir hizmet noktamız ise Maraşal Fevzi Şakmak, Ali İhsan Paşa, Esentepe, Kocatepe, Gazi ve Ataköy mahallelerinde yer alacak. Bu bölgede ise 19.125 hane ve 47.168 nüfusa hizmet verecek, ayrıca 3.239 akıllı su sayacı mevcut. Ayrıca vatandaşlarımıza yönelik halkla ilişkiler hizmeti, istek, şikayet, dilekçe hizmetlerini de bu hizmet noktalarından verebileceğiz “

Haber: Elveda Mihriban Danabaş