Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar'da düzenlenen Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde gerçekleştirilen anma törenlerinde yaşanan bu olay, Belediye Başkanı Köksal'ın, tören düzenleyen makamın sunduğu sandalyeye itiraz etmesiyle başladı. Başkan Köksal, valilik personeline farklı bir koltuk talebinde bulundu.

BENCE SİZ ÖNCE KENDİ PERSONELİNİZİ SORGULAYIN 

Bunun üzerine İbrahim Yurdunuseven Burcu Köksal'a şunları söyledi: "Daha dün milletvekiliniz bu devletin Cumhurbaşkanına küfretti, siz ise milli idareyi öne sürüp kendi belediyenizin gönderdiği plastik sandalyeyi hazmedemiyorsunuz... Törende platform ve oturma koltuklarının temin ve sorumluluğu Afyonkarahisar Belediyesinde iken bilerek ve isteyerek kaos çıkarmak için mi iki tip sandalye gönderdiniz? Kaldı ki bağırıp çağırdığınız valilik personeli sizin emir eriniz değil."

Yurdunuseven paylaşımının devamında şunları söyledi: "Her fırsatta kaostan beslenmekten vazgeçin. Özür dilemek de bir erdemdir. Kocatepe gibi manevi bir ortamda o azarladığınız valilik protokol sorumlusu, üstelik polis memuru kardeşimizden ve problem olmasın diye size yerini veren misafirimiz; Oramiralimizin eşinden de özür dileyecek misiniz? Bence siz önce kendi personelinizi sorgulayın."

Haber: Elveda Mihriban Danabaş