Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) düzenlenen Sivil Toplum Buluşmaları Toplantısı'na katıldı. Bu önemli etkinlikte, Afyonkarahisar Valiliği'nin organizasyonunda bir araya gelen katılımcılar, bölgenin ekonomik ve sosyal durumunu değerlendirdi.

Toplantıya, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve Mehmet Taytak katıldı. Ayrıca, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten gibi isimler de etkinlikte yer aldı. Protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de toplantıya katılım gösterdi.

AÇILIŞ KONUŞMALARI

Toplantının ilk bölümünde, Afyonkarahisar'ın kalkınma sürecine katkı sağlayacak önemli başlıklar gündeme geldi. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, açılış konuşmaları ile bölgedeki projeler ve hedefler hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Toplantının ilerleyen saatlerinde, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bölgenin kalkınması için sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Kurtulmuş, yerel yönetimlerle işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin kalkınma sürecindeki rolüne dikkat çekti.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

HABER: NURBANU SOY