Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Kocatepe'deki Zafer Haftası törenlerinde plastik sandalyelerin kullanılmasına gösterdiği sert tepkiyle gündeme oturdu. Köksal, böylesine önemli bir etkinlikte plastik sandalyelerin kullanılmasıyla protokol düzenlemelerinin uygun yapılmadığını dile getirdi.

BURHANETTİN ÇOBAN’DAN VALİLİĞE DESTEK

Bu eleştirilerin ardından, 10 yıl boyunca Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı yapmış olan Burhanettin Çoban’dan gecikmeden bir açıklama geldi. Çoban, görev süresi boyunca protokol düzenlemelerinde zaman zaman plastik sandalyelerin kullanıldığını ifade ederek, valiliğin bu konuda bir hata yapmadığını savundu.

"VALİLİĞİN BİR HATASI YOK"

Eski başkan Çoban, Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın iddialarına karşı çıkarak, protokol düzenlemelerinde Belediye Başkanı'nın sırasının doğru belirlendiğini vurguladı. Çoban, "Valiliğin bir hatası yok. 10 yıllık görev sürem boyunca Zafer Haftası törenlerinde plastik sandalyeler kullandığımız oldu" dedi.

ÇOBAN’DAN PROTOKOL ELEŞTİRİSİ: "MİSAFİR KOMUTANLARA AYIP OLMUŞ"

Açıklamasının devamında Çoban, protokolde Belediye Başkanı'ndan sonra gelen kişilerin koltuklara oturtulduğunu ve bu durumda bir hatadan bahsedilemeyeceğini belirtti. Ancak Çoban, bazı misafir komutanların bu durumdan hoşnut kalmadığını da ekledi: "Misafir komutanlara ayıp olmuş."