Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Afyonspor, zorlu Sarıyer deplasmanı için İstanbul’a hareket etti. Yarın saat 17:00’de oynanacak karşılaşmada, Afyonspor’un genç oyuncuları, teknik direktörsüz sahaya çıkarak büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nadir Güzbey, takıma olan güvenini ifade ederken, Afyonspor’un son durumu ile ilgili de bilgiler verdi.

TSYD Başkanı Güzbey, ‘’Afyonspor için yönetim tüm fedakarlığı yapmakta. Türkiye’de tecrübe ve yetkinliği tartışmasız 3 ayrı teknik patron ve ekibi ile görüşüldü. Mutabakatlar sağlandı ve ayrı senaryolar dahilinde imza aşamasında beklemeye alındı. Transferin açılması\açılmaması durumuna bağlı karar verecek yönetim kurulu. Transfer engeli koydurtan eski oyunculardan Ergin Keleş, “Son kuruşuna kadar alacağım” demiş. Bunlar gibi neler neler var. Yönetim hepsini çöze çöze ilerleyecek. Az önce 18 Aslan parçasını İstanbul’a uğurladık. Öyle gururluyum ki, yenmek için gidiyorlar. Allah nasip eder 3 puan ile dönerlerse bu şehir değil. Türkiye bu aslanları konuşacak. 300 milyonluk ligin en yetkin oyuncusuna sahip takımı Sarıyer’i, hocasız sahaya çıkan Afyonspor devirirse bu şehirdeki tüm siyasiler kaçacak yer arasın’’ dedi.

 

HABER: NURBANU SOY