Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından karşılanan Müdür Kasapoğlu, ilk olarak şube binasını gezdi, şehitlik ve Gaziler köşesini inceledi.

Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Kumartaşlı’dan bilgiler alan Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu, hayatı boyunca Aziz Şehitlerimizin kutsal emanetleri olan Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin yanlarında olmayı kendisine bir görev olarak addettiğini söyledi.

Kasapoğlu; bu vatan için canları feda eden Şehitlerimiz ve Kahraman gazilerimiz için hem şahsı olarak hem de  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak emirlerinde olduğunu söyledi.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise; “Yüreği Vatan ve bayrak sevgisi ile dolu, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin gönlünde ayrı bir yeri olan, göreve geldiği günden bu güne Afyonkarahisar'a çok fazla kazanım sağlayan, Gençlik ve Spor il Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu zafer bayramı programları kapsamında derneğimizi ziyaret etti. Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile karşıladık. Misafir ettik. Derneğimiz, şehitlerimiz ve gazilerimiz hakkında bilgi verdik.

Tüm Şehitlerimizi Saygı, Rahmet ve Dua İle Andık. Afyonkarahisar'daki Tüm KYK Yurtlarında Öğrencilerimiz ile buluşarak söyleşilerimize başlayacağız. Sayın Müdürümüz ile ev ziyaretlerine başlayacağız. Başka sürpriz Türkiye'de emsal olacak faaliyetlere imza atacağız”dedi.

Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TURKIYE TURKIYE' görseli olabilir