Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

İklim temalı 18. ATSO Spor Oyunları, Park Afyon AVM eğlence merkezinde gerçekleşen dart, hedef vurma ve bovling müsabakalarıyla heyecan dolu anlara sahne oldu. ATSO üyeleri ve çeşitli kurumların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, yarışmacılar kadın ve erkek kategorilerinde yarıştı.

YOĞUN KATILIM, KIYASIYA REKABET

Etkinliğe, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey, Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Bızıkçı, Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Spor Oyunları Komisyon Üyesi Fatih Mühsürler, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Güleç Yaman, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan ile Meclis, Meslek Komitesi ve Kurul Üyeleri de katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve şiltleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından program sona erdi.

HABER: ESRA DAĞ