Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Afyonkarahisar, Dünya Motokros Şampiyonası ve NG Afyon MotoFest etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bugün itibarıyla başlayan organizasyonlar, 8 Eylül'e kadar sürecek. Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu dev etkinlikler, yerel yetkililer tarafından yerinde incelendi.

VALİ VEKİLİ UYSAL VE YETKİLİLERDEN İNCELEME

Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Uysal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yusuf Altın ile birlikte, organizasyonların yapılacağı Afyon Motor Sporları Merkezi'nde detaylı incelemelerde bulundu. Etkinlik süresince alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgi alan Uysal, yetkililerle yaptığı görüşmede tüm hazırlıkların eksiksiz şekilde tamamlandığını belirtti.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE

Organizasyonlar boyunca bölgede sıkı güvenlik önlemleri uygulanacak. Vali Vekili Ali Uysal, güvenliğin sağlanmasının etkinliğin sorunsuz geçmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Özellikle kalabalık etkinliklerde oluşabilecek güvenlik risklerine karşı önceden alınan tedbirlerin yerinde olduğunu ifade eden Uysal, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışacağını belirtti.