Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Ülkü ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve il yönetim kurulu üyeleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kayıhan Kasabasında yaşayan ve annelerinin sütü yetmeyen Buğlem ve Mehmet adlı ikizlere destek oldular. 

MADDE BAĞIMLILIĞA KARŞI DİMDİK DURMAK 

Çetinkaya ve ekibi, ikizlerin aylık mama ihtiyacını karşılayarak yardımda bulundular. Bu anlamlı ziyaret sırasında Çetinkaya, "Asena Birim Başkanımız Büşra Hilal Gültekin Hanımefendinin organizasyonu ve MHP KAÇEP Başkanı Nesrin Çelikbilek ile üyelerin desteği sayesinde bizler bugün yine umut olmaya çalıştık. İkizlerimiz Buğlem ve Mehmet, Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarının düzenlediği sosyal sorumluluk girişimleriyle güç buluyorlar" dedi.

Ülkü Ocakları'nın gençliği madde bağımlılığının zararları konusunda aydınlatma çabaları da sürüyor. Çetinkaya, gençlere temiz bir gelecek sağlamak adına madde bağımlılığına karşı mücadeleyi el birliğiyle sürdürme çağrısında bulundu ve şu ifadeleri kullandı: "Ülkü Ocakları olarak amacımız, maddi ve manevi anlamda mücadele verdiğimiz madde bağımlılığının yaratıcılarına karşı dimdik durmaktır. Türk Gençliğine açık çağrımdır; kudreti damarlarınızda akan asil kandan alın, onu kirletmeyin."

Haber: Elveda Mihriban Danabaş