Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

NG Afyon Motofest, Dünya Motokros Şampiyonası büyük bir coşkuyla sürüyor. Festival alanına gelen binlerce kişi, Vali Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ‘Hoşgeldiniz’ afişleriyle karşılanıyor.

Festivalin ilk gününde sadece Başkan Burcu Köksal'ın afişleri varken, bugün Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'nın afişi de konuldu.

Ancak, yaşanan bir gelişmede bazı kişiler tarafından festival alanı girişindeki Burcu Köksal’ın afişinin yırtılarak yerine Vali Yiğitbaşı’nın afişinin konulduğu iddia edildi.

Bu konudan ne Valiliğin ne de Belediye’nin haberi olmazken, araya nifak sokmak isteyen kişilerin bunu gerçekleştirdikleri akıllara geliyor.

Dün yapılan açılış sırasında Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın afişleri festival girişindeydi. Ancak bugün girişteki Köksal’ın afişlerinin yerine Vali Yiğitbaşı’nın afişlerinin asıldığı görüldü.

Edinilen bilgilere göre, Köksal’ın afişinin yırtılarak yerine Vali’nin afişinin asıldığı öğrenildi. Ancak bu konuda ilgili kurumların hiçbir bilgisi olmadığı da öğrenildi.

Bazı kimselerin Vali ve Belediye Başkanının arasına nifak sokmak için bunu yaptığı bilgisi edinilirken, bu kişiler hakkında da gerekli incelemenin başlatıldığı öğrenildi.

Peki afişleri kim yırttı veya yırtılması talimatını verdi….

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir