Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, dünya güreş şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak ikincilik kazanan Hüseyin Aydoğan'ı makamında ağırladı. Başarılı sporcu, şampiyonluğunun ardından hemşehrileri ve yetkililer tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Başkan Köksal, genç güreşçiye olan desteğini sosyal medya üzerinden de paylaşarak, Aydoğan’ın başarısının Afyonkarahisar için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

SOSYAL MEDYADA TEBRİK MESAJI

Burcu Köksal, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl Güreş Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan ve hepimizi gururlandıran hemşehrimiz Hüseyin Aydoğan ile bir araya geldik. Kendisinin nazik ziyareti ve başarıları için yürekten teşekkür ediyor, ata sporumuzdaki üstün başarılarının devamını diliyorum.”

GENÇ SPORCULARA DESTEK DEVAM EDECEK

Burcu Köksal, genç sporculara olan desteğin süreceğini belirtti ve Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman sporcuların arkasında olacaklarını ifade etti. Hüseyin Aydoğan gibi yetenekli sporcuların, gelecek yıllarda da uluslararası arenada başarılar elde etmesi için her türlü desteğin verileceğini söyleyen Köksal, bu başarıların şehir adına büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu kaydetti.

 

HABER: NURBANU SOY