Gözden kaçırmayın

Bilgi Evi Açılışında Dikkat Çeken Yokluk: AK Parti ve MHP burada da yok!Bilgi Evi Açılışında Dikkat Çeken Yokluk: AK Parti ve MHP burada da yok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), uzun süredir merakla beklenen Tüzük Kurultayı’nı, Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi'nde resmi olarak başlattı. “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” olarak adlandırılan bu önemli etkinliğin açılışı, Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümü nedeniyle sembolik olarak Sivas’ta yapılmıştı. Kurultayın resmi açılışı ise bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi.

SADECE ÖZEL DAVETLİLER KATILDI

Bu tarihi kurultaya sadece CHP delegeleri, onur kurulu üyeleri ve eski genel başkanlar katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzüğünde önemli değişikliklerin yapılacağı bu toplantı, partinin gelecek vizyonunu belirlemek açısından büyük bir önem taşıyor. Kurultayda, partinin hem yapısal hem de ideolojik anlamda yenilikler getirecek tüzük değişiklikleri üzerinde durulması bekleniyor.

FARUK DUHA ERHAN’DAN DEĞİŞİM MESAJI

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu değişim sürecindeki kararlılığını vurguladı. Erhan, “Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişim kurultayındayız. Türkiye’yi değiştirmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Her derdin vardır bir çaresi, o da Cumhuriyet Halk Partisi,” ifadelerini kullandı. Bu mesaj, partinin değişim vizyonuna olan inancı ve kararlılığı yansıtıyor.

 

Haber: Nurbanu Soy