Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İsviçre Büyükelçiliği'nin Ankara'da düzenlenen resepsiyona katıldı.

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İsviçre Büyükelçisi Guillaume Scheurer'e daveti için içten teşekkürlerini iletti. Milletvekili Olgun, bu tür etkinliklerin uluslararası ilişkiler açısından taşıdığını vurguladı. Özellikle farklı seçeneklerin gelen planlamalarla yapılan bu buluşmaların, dostane ilişkilerin güçlendirildiğini belirtti.

ARMİTAGE İLE OLAN DOSTLUK

Olgun, etkinlikte Avustralya Büyükelçisi Miles Armitage ile karşılaşmanın kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirdi. Armitage ile olan dostluğunu sürdüren Olgun, bu tür samimi buluşmaların birleşiminin bağları daha da güçlendirdiğini ifade etti.

MİLLETVEKİLİ OLGUN'UN KARŞILAMA MESAJI

Milletvekili Olgun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda karşılamayla ilgili şu sözleri kullandı: “Bugün İsviçre Büyükelçiliği tarafından düzenlenen davete katıldım. Büyükelçi Guillaume Scheurer'e bu güzel davet için içten teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, Avustralya Büyükelçisi arkadaşım Miles Armitage ile karşılaşmak büyük bir mutluluktu. Samimi dostlukların ve nazik davetlerin bu tür etkinliklerde pekiştiğini düşünüyorum. Güzel bir gece kalır ve bu anlamlı davet için tekrar teşekkür ederim."