Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın iddialarına yanıt veren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Erhan'ı sert bir dille eleştirerek, "Yalanı bu kadar utanıp sıkılmadan söyleyen bir siyasal grup daha görülmedi" ifadelerini kullandı. Özkaya, CHP İl Başkanı'nın, Cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan eleştirilerini yanıtlamaktan çekinmedi.

MOTOKROS ŞAMPİYONASI İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Özkaya, Erhan’ın Motokros Şampiyonası'na dair iddialarına da açıklık getirdi. CHP İl Başkanı'nın, şampiyonanın organizasyonunda Cumhurbaşkanlığı'nın etkisi olduğuna dair iddialarını yalanlayan Özkaya, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanlığı Makamı, yalnızca Motokros Şampiyonası'nın himayelerinde yer almıştır. Konser, sanatçı, festival ve diğer etkinliklerle hiçbir ilgisi yoktur" dedi. Şampiyonanın organizasyon tercihinin, Afyonkarahisar Belediyesi ve Motosiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından yapıldığını belirtti.

"BAZI TERCİHLER İSABETSİZDİ"

Ayrıca, yapılan tercihlerden bazılarının isabetsiz olduğunu kabul eden Özkaya, bu konuda halkın takdirini beklediğini ifade etti. "Bu tercihlerin de büyük kısmının isabetsizliği görülmüştür. Takdir, değerli Afyonkarahisarlı hemşerilerimizindir" diyerek, eleştirilerin değerlendirilmesini Afyonkarahisar halkına bıraktı.