Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Maç sonunda Afyonsporlu taraftarlar, takımı yanlarına çağırarak “Afyon sizinle gurur duyuyor” tezahüratında bulundu. Bizde gurur duyuyoruz sizinle, ama birilerine de kahretmeden geçemiyoruz.

Bu şehrin yol kadar, kaldırım kadar, baraj kadar tüm hizmetlere olduğu kadar bir spor takımına da ihtiyacı var. Ancak siyasi çekişmeler nedeniyle ortada kalan hiçbir destek verilmeyen Afyonspor’umuza el uzatmayan tüm bürokrat ve siyasilere de buradan duyuruyoruz. Afyon halkı sporu seven ve özellikle futbola ilgi gösteren bir topluluktur. Takıma verilmeyen ve desteğin nedenini merak ediyorlar.

Futbolcular teknik direktörsüz sahada aslanlar gibi mücadele ettiler. Ancak gözler protokol tribünündeydi. Acaba takıma desteğe kimler gelecekti. Hemen hemen tüm vekiller İlimizdeydi ama yoklardı.

Gerçi kulübün başkanı bile neredeyse ikinci yarı geldi maça. Vali yoktu, Başkan yoktu, vekiller hatta daire müdürleri bile yok denecek kadarlardı.  Artık maça gelmeye kimlerden çekindiler se…

 Teknik direktörün olmayışı, bir tek transfer yapılmayışı ve Afyonspor’a sahip çıkılmaması krizi derinleştirirken, taraftarlarında büyük tepkisi oluşmaya başladı. Taraftarlar; “Afyonspor’u yok sayanları bizde yok sayarız” dediler.