Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

CHP’li Başkan Köksal’ın ‘5 yılda süper lige çıkartacağım” vaadi nedeniyle Ak Partili vekillerin Burcu Köksal’ın ekmeğine yağ sürmemek için destek vermediğinin aşikar olduğu Afyonspor’daki bu acı tablo vatandaşları derinden üzüyor.

Hocasız, teknik ekipsiz ve transfersiz bir şekilde akıbetinin ne olacağı belli olmayan Futbol takımımız için taraftarlar dahi çözüm yolu aramaya başladılar.

Taraftarlardan Mahmut Koçak’a çağrı: Gel takımın başına geç…

Daha öncede çıkmaza düşen Afyonspor’un elinden tutup 2. Lige kadar çıkaran Dr. Mahmut Koçak’ın, yine takıma el atmasını isteyen Afyonspor’lu taraftarlar, Koçak’a; ‘Vekilim gel takımın başına geç, bu işi bu memlekette senden başka kimse başaramayacağa benziyor” şeklinde yorumlar yaptılar.

Yapılan bu çağrıya, Dr. Mahmut Koçak’ın nasıl cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

Koçak’ın Afyonspor mazisi…

2004-2005 Sezonunda  Afyonkarahisar’ın futbolda profesyonel liglerde temsil edilmediği kara bir sezon olmuştu.  3.Lige yeni çıkan Afyon Şekerspor’un isim değiştirmesiyle ve Milletvekili Mahmut Koçak yönetiminde Afyonkarahisarspor kurulmuş ve tesisleri aynı yıl faaliyete geçmişti.

Y.Afyonspor’un kapandığı sıralarda ilimiz amatör takımlarından Şekerspor Kulübü Terfi Maçlarında büyük bir başarı elde ederek profesyonel lige çıkmayı başardı.

Ancak şekersporlu yöneticiler profesyonel ligde barınabilmek için Afyonkarahisar’ın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek herkesi takıma sahip çıkmaya davet ettiler.

Şekersporluların bu çağrısına kulak asan olmayınca Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, bir açıklama yaparak Kulüp Başkanlığı görevini üstleneceğini bildirdi.

Hemen Olağanüstü Genel kurula giden Şekerspor kulübü, isim değişikliği yaparak Yeşil Beyazlı Kulübün ismini Afyonkarahisarspor olarak değiştirdi, forma renklerini de Mor Beyaz Yeşil olarak belirledi. Bu isin değişikliğinden sonra Kulüp Başkanlığı görevine getirilen Mahmut Koçak, ilk yılında kazandığı tecrübelerin sonucunda aynı yıl takımını 2. Lig’e çıkartmayı başarmıştı.

Fotoğraf açıklaması yok.