Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim, bugün AK Parti Afyonkarahisar İl Binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’a sert eleştirilerde bulunmuştu.

Sevim, basın toplantısında, ‘’Dünya Motokros Şampiyonası’nda sahne alan her platformda Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını savunan, teröristlerin uzantısı DEM Parti sempatizanı, şarkıcı müsveddesi Ceylan Ertem’in, zaferin kazanıldığı, yiğidin harman olduğu, milliyetçiliğin kalesi Afyonkarahisar’da "sol yumruklar havaya" diyerek zafer işareti yapmak suretiyle bölücülük propagandası yapmasına müsaade etmez, tepki gösterirdi. Ancak ne CHP’li belediye başkanından ne de il başkanından en ufak bir kınama dahi işitmedik’’ ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN KÖKSAL’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Sevim’in açıklamalarının ardından Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan cevap gecikmedi.

Başkan Köksal, yaptığı açıklamada, ‘’Motofestte sanatçı seçimi Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılıyor. Bu festival Cumhurbaşkanlığı himayesinde olup sanatçı seçiminde de Cumhurbaşkanlığının onayı olan bir festival. Daha festivalin paydaşlarını işleyişini bilmeyen bu kişinin Bolvadin de belediye seçimini AK Parti’ye niye kaybettirdiğini anlamış olduk’’ dedi.