Gözden kaçırmayın

Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cengiz Topel İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması kapsamında Kaymakamımız Kemal Duru konuşmalarını gerçekleştirdi.

ŞEHİT ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Konuşmasında Kaymakam Duru “Eğitim yolunda can veren şehit olan ve bizlere emeği geçip, ebedi aleme intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilçemiz başta olmak üzere ilimize ve ülkemize, evlatlarımıza, velilerimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Eğitim yılının başlangıcında sizlerle bu törene katılmaktan büyük onur duymaktayım. Zira geleceğimiz olan evlatlarımızın okullarımızda iyi bir şekilde eğitilmesi, geleceğe hazırlanması, ülkemizin imar ve inşasında başta siz değerli öğretmenlerimizin ve anne babaların emeğinin çok büyük olduğunu biliyorum. Evimizde aileler, okulda eğitimcilerimizin ile birlikte koordineli ve iyi bir çalışmasıyla ancak mümkün olabilir.
Bu vesileyle eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ailelerine tekrardan verilmi bir eğitim öğretim yılının başarılı geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Kaymakam Duru'nun konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladığı foklör gösterisi şiirlerin okunması ve çeşitli etkinliklerle spn buldu.

HABER: ESRA DAĞ