Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Anlaşma şartlarında, istasyonun akaryakıt karlılık oranlarının arttırılması öngörülüyor. Ayrıca, istasyon bünyesindeki market, lavabo, yıkama, kafeterya gibi sosyal alanlar da iyileştirmelerin yanı sıra genişletilme talepleri de karşılandı. Tesisin ve sistemlerin bakım-onarım çalışmaları da bu anlaşma kapsamında hayata geçirilecek.

SOSYAL YAŞAMA KATKI SUNACAK


Belediye, yenilenen istasyona ilişkin sözleşmenin tamamlanmasının ardından devreye sokulacak yeni politikalara da değindi. Yerel çiftçiler, esnaflar, birlikler ve kooperatifler için sunulacak olan iskonto ve indirim imkanları ile hem istasyonun verimli kullanılmasını hem de lokal işletmelere destek olunmasını planlıyor.
Bu yenileme ve destek sürecine katkı sağlayan Petrol Ofisi Proje ve Yatırım Müdürü Cem Akboru ile Saha Müdürü Atakan Kenan Çetin'e özel teşekkürlerini ifade eden Belediye Başkanı, yeni gelişmelerin ilçe ekonomisi ve sosyal yaşamına katkı sunacağına inanıldığını belirtti. Bu adımlar, Dazkırı'nın geleneksel dokusuna modern bir dokunuş olarak görülüyor.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş