Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Başkan Köksal,  Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın’ı açılış için şehrimiz Afyonkarahisar’a davet etti.

Davete icabet eden şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın konuşmasını yaparken duygusal anlar yaşadı. Sadık Yalçın, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

 “Bilgi evi, kültür evi, köy konağı, kütüphane, bu tür bir yerler geriden gelen gençlerimizin daha iyi eğitim alması, bilinçlenmesi, vatan ve millet sevgisi, bayrak sevgisi, iman sevgisinin ne olduğunun daha iyi özümlenmeleri için önemli fırsatlar, önemli yapı taşları içinde bulunduğumuz sıkıntıların birçoğu birbirimize anlamamaktan ve özümüze sadık kalmamaktan kaynaklandığı inancındayım. O nedenle ülkemizin bütün nimetlerinin gençlerimize ve çocuklarımıza sunulduğundan bundan faydalanmak millet olarak bizlerin de en büyük vefa borcudur. Cumhuriyetimizin kurulcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk istikbal göklerdedir derken bu coğrafyada varılmanın ve var olmanın ne kadar zor olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Bunu anlamak ve buna göre de ülkemizin geleceğini ve kurumlarını şekillendirmek yüce milletimizin ve devletimizin görevi olduğu inancındayım.  Emeği geçenlere bizi buraya davet eden başkanımıza, sayın valimize ve kamu kurumu temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”  Dedi.

Başkan Köksal Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın babasına konuşmasının sonunda çiçek ve Atatürk biblosu hediye etti.

HABER: ESRA DAĞ