Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kuraları Çekildi: İşte Afyonspor’un rakibi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, dün Afyonspor’ın eski Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş’un Afyon Yerel Haber’de yayınlanan haberinin ardından bir açıklama yaptı.

Erkan Çelik hakkında ortaya atılan iddiaların ve suç duyurularının da farkında olduklarını söyleyen Köksal, geçmiş dönemlerde Afyonspor adına toplanan bağışların kulübe iletilmediğini, SGK ve Maliye borçlarının ödenmediğini belirterek, 60-70 milyon TL aralığındaki borcun bu nedenle oluştuğunu açıklamış ve bu borçlar yüzünden kulübün transfer tahtasının kapatıldığını vurgulamıştı.

TARAFTAR AYA KALKTI

Köksal’ın açıklamalarının ardından Afyonspor taraftarları adeta ayağa kalktı. Başkan Köksal’ı hedef alan taraftarlar, ‘’Aldatıldık’’ dedi. Burcu Köksal’a Afyonspor ile ilgili güvenlerini kaybettiklerini söyleyen taraftarlar, takımı bu hale getirenlerden hesap sorulması gerektiği belirttiler.

Başkan Köksal’ın seçim döneminde vermiş olduğu vaatleri tek tek yerine getirmeye başlamasından ve Afyonkarahisar için etkili hizmetler yapmasından memnun olduklarını söyleyen taraftarlar, Afyonspor için ise vaadini gerçekleştirememesine kızgın olduklarını belirttiler.

Köksal’ın amatör Lig’ten takım alacaklarını söylediği sözlerini de eleştiren Afyonspor taraftarları, Köksal’ın yerel seçimler öncesi katıldığı maçlarda Amatör ligin değil afyonspor’un maçına geldiğini, Afyonspor’a sahip çıkması gerektiğini hatırlattılar.

 

 

Haber: Nurbanu Soy