Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu kuraları, bugün saat 14.00'te Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Bu turda, toplam 64 takım mücadele edecek ve tek maç eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalar sonrasında 32 ekip bir üst tura yükselecek. Kura çekimi sonucunda Afyonspor, Adıyaman ile eşleşti.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda, aynı ligde yer alan Adıyaman ile karşılaşacak. Tek maç üzerinden oynanacak olan bu zorlu mücadelede, kazanan taraf bir üst tura yükselme hakkı kazanacak. Afyonspor, kupada yoluna devam etmek için bu maçı kazanmak zorunda.

32 TAKIM ÜST TURA YÜKSELECEK

Ziraat Türkiye Kupası’nın bu turunda, Bölgesel Amatör Lig (BAL), TFF 3. Lig ve TFF 2. Lig ekipleri boy gösterecek. Toplamda 64 takımın yer aldığı 2. eleme turu, heyecanlı karşılaşmalara sahne olacak. Bu turdan galip ayrılan 32 takım, bir üst tura yükselerek kupada mücadele etmeye devam edecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu turdan itibaren tek maç eleme usulü uygulanacak. Afyonspor ve Adıyaman arasındaki karşılaşma, kupada üst tura yükselmek isteyen her iki takım için de büyük bir önem taşıyor. Afyonspor, sahada en iyi performansını sergileyerek, bir üst tura çıkmayı hedefliyor.