Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar'ın Kırka beldesine 10 bin metrekarelik yeni bir Millet Bahçesi yapılacağı müjdesi, Kırka Belediye Başkanı Hakan Şahin tarafından açıklandı. Başkan Şahin, Ankara’da yaptığı temasların ardından sosyal medya hesabı üzerinden halkına bu müjdeyi verdi. Açıklamasında, projenin gerekli ödeneklerinin alındığını ve yapım için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

ANKARA TEMASLARI SONRASINDA MÜJDE GELDİ

Başkan Hakan Şahin, Ankara'dan eli boş dönmediklerini vurgulayarak, "İlk müjdemizi açıklamanın gururunu yaşıyoruz. Tarihi su değirmenimizin üst kısmına yapılacak olan 10 bin metrekarelik Millet Bahçesi Kırka’mıza hayırlı olsun. Biz hazırız" ifadelerini kullandı. Bu projeyle belde halkına yeni bir sosyal alan kazandırılacağını belirten Başkan Şahin, Millet Bahçesi'nin Kırka’nın yaşam kalitesini artıracağına dikkat çekti.

TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Şahin, projeye destek veren isimlere teşekkür etti. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan, İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’in katkılarına vurgu yaptı. Başkan, projeyi gerçekleştirmek için büyük bir iş birliği içinde çalıştıklarını ve Kırka için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Millet Bahçesi, sosyal yaşamı canlandıracak, aileler ve çocuklar için yeni bir cazibe merkezi olacak. Başkan Hakan Şahin, bu projeyle birlikte belde halkına yeni imkanlar sunmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.