Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki il başkan yardımcıları, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Afyonkarahisar'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Karataş, Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal ve beraberindeki gazileri ziyaret ederek, gazilik ve şehitlik kavramlarının milli ve manevi değerlerine vurgu yaptı.

KARATAŞ'TAN ŞEHİTLİK VE GAZİLİK VURGUSU

Ziyarette yaptığı konuşmada Karataş, şehitlik ve gaziliğin tarih boyunca milletimiz tarafından en yüce mertebe olarak kabul edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Şehitlik ve gazilik, aziz milletimiz için tarih boyunca en yüce mertebe olmuştur. Bu kavramlar, vatanı, bayrağı, inancı ve mukaddesatı koruma uğruna yapılan fedakarlıkların simgesidir. Tarihimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin gösterdiği cesaret ve kahramanlıklarla yazılmıştır.”

GAZİLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Karataş, konuşmasında Saadet Partisi olarak gazilerin ve şehit yakınlarının karşılaştığı sorunları çözmek için yoğun çaba harcadıklarını vurguladı. Bu kapsamda dört temel başlıkta çözüm önerileri sunduklarını belirten Karataş, şunları ifade etti:

  • Hukuki düzenlemelerdeki yetersizliklerin giderilmesi
  • Mali hak ve yardımların genişletilmesi
  • Sağlık ve eğitim desteklerinin artırılması
  • Sosyal hak ve ayrıcalıkların tanımlanması

GAZİLERDEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal, İl Başkanı Beytullah Karataş ve ekibine nazik ziyaretleri ve gazilere verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Hürkal, gazilere verilen değerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.