Gözden kaçırmayın

O zarfta ne var?O zarfta ne var?

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programı, bugün Afyonkarahisar'da başladı. Program, merkez ilçe dahil olmak üzere toplam 18 ilçede gerçekleştirilecek. AK Parti'nin Çevre, Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da programa katılarak yerel halk ve partililerle bir araya geldi.

"HAYATIMIZI ADADIĞIMIZ TEK İNSAN RESULULLAH EFENDİMİZDİR"

Program kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Afyonkarahisar’ın tarihi önemine vurgu yaptı. Şahin, Afyon’un İstiklal Mücadelesi yıllarında bile gazete çıkarma faaliyetlerine ara vermeyen ender şehirlerden biri olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu şehir, birinci meclise en çok milletvekili gönderen şehirlerden biri olmuştur. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda gayretle çalışmaya devam ediyoruz. İzinden gittiğimiz, yoluna hayatımızı adadığımız tek insan Resulullah Efendimizdir” Hamdolsun tertemiz kaynaklardan beslenen, tertemiz ve örnek insanların yolunu takip eden AK Partimiz 23 yıldır coşkun bir nehir gibi durularak akmakta, milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olmayı sürdürmektedir. 23 yıldır ülkenin çehresini değiştirmiş, büyük eserler kazandırmış, Cumhuriyetimizi sözde değil özde yüceltmiş, milletimizin sesi olmuş ve gücünü artırmıştır. 23 yıldır idealizmini, heyecanını ve en önemlisi saflığını korumuş AK Parti, yerel iktidarlarda 6 ay geçmeden kirlenen, türlü şaibelere karışanlara adeta siyasette temiz ve samimi kalmanın derslerini vermiştir"

KARAASLAN: "23 YILLIK BÜYÜK MÜCADELE"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konuşmasında AK Parti'nin 23 yıllık mücadelesine ve başarılarına dikkat çekti. Karaaslan, "AK Parti, yerel iktidarlarda siyasette temiz ve samimi kalmanın dersini veren bir hareket olmuştur. Bugüne kadar büyük hedefler koyduk ve hep bu hedeflere ulaştık" dedi. Karaaslan, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için azimle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıda konuşma yapan, AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, “Hem vatandaşlarımızla bir araya gelmek hem de parti teşkilatlarımızla bir değerlendirme yapmak için gerçekleştirdiğimiz programımızda, tabii ki Türkiye meselelerine Türkiye'nin sorunlarını Türkiye'nin çözüm önerilerini konuşmak için bir araya geliyoruz. Tabii 23 yıl boyunca hep büyük hedeflerin partisi olduk. Şunu açıkça söylemek gerekir ki kendimizle yarıştık. Hedeflerimizi hep büyük tuttuk’’ dedi.

‘’VATANDAŞIMIZI DİNLEYECEĞİZ’’

Sözlerine şöyle devam eden Karaaslan, “Vatandaşımızı dinleyeceğiz. Milletimizle bir araya geleceğiz. Çözümsüz bırakılan kodları birlikte değerlendireceğiz. Çözüm arayacağız. Ve inşallah ben inanıyorum ki çok daha hayırlı bir çalışmaya vesile olacaktır. Bizim gündemimiz Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda şehirlerimize her geçen gün yeni hizmetler kazandırmak. Hedefimiz seçim sonuçlarını sadece oydan ibaret değil. Aynı zamanda yeni gönüller kazanabilmek için bir fırsat olarak görmek. Bizim hedefimiz daha çok çalışarak, daha çok gönüller kazanarak inşallah ve ülkemize hizmet etmek’’ ifadelerini kullandı.  

Toplantının ardından, AK Parti heyeti 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Gazilere duydukları minneti dile getiren Karaaslan ve partililer, gazilerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA