Gözden kaçırmayın

YA-PAR Emlak Selçuklu Mahallesi’nde Yeni Şubesini AçtıYA-PAR Emlak Selçuklu Mahallesi’nde Yeni Şubesini Açtı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2024 yılı Eylül ayı olağan toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in başkanlığında ATSO Meclis Salonu’nda yapıldı. Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantı açıldı ve Meclis Başkanı Çelikten, konuşmasında 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayarak, gazilerimize minnetlerini sundu. Çelikten, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verildiği gündür. Gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

ASELSAN GENEL MÜDÜRÜ'NÜN ZİYARETİ ERTELENDİ

Toplantının devamında, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol’un katılımı planlanmıştı ancak Cumhurbaşkanlığı programı ve İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı nedeniyle bu ziyaret ertelendi. Akyol, toplantıya katılamadığı için selamlarını iletti ve ilerleyen bir tarihte Afyonkarahisar’da olacağını belirtti.

Meclis Başkanı Çelikten, Zafer Haftası, Motofest ve ATSO Spor Oyunları dolayısıyla Afyonkarahisar’da yoğun programlar gerçekleştirildiğini söyledi. İlin kurtuluş günü kapsamında üst düzey temsilcilerin ağırlandığı ve verimli görüşmeler yapıldığını ifade etti.

AFYONLU İŞ İNSANLARININ DESTEĞİYLE KADINANA İLKOKULU AÇILDI

6 Şubat 2023 depreminde görev yapan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Hatay’da yürüttüğü başarılı çalışmalardan bahseden Çelikten, Afyonkarahisar’daki iş insanlarının da bu süreçte büyük destek verdiğini vurguladı. Kadınana İlkokulu’nun açılışıyla ilgili detayları paylaşan Çelikten, iş insanları Orhan Yavuz, Adnan Demirel, Şuayip Demirel ve İbrahim Alimoğlu başta olmak üzere birçok esnafın katkı sağladığını belirtti. Afyonlu iş insanları olarak bu başarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Çelikten, depremde en büyük kayıpların Hatay’da yaşandığını ve bu ilde 6.800 yetimin kaldığını söyledi. Hatay Valiliği’nin yetim çocuklara sahip çıktığını belirten Çelikten, Türk milletinin dayanışma gücüne vurgu yaparak, birlikte hareket etmenin önemine değindi.

GÜNDEM MADDELERİ OYLANARAK ONAYLANDI

Toplantının ikinci, üçüncü ve dördüncü gündem maddelerinde, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol meclis üyelerini bilgilendirdi. 2024 yılı Ağustos ayı karar özetleri ve hesap hülasası oy birliği ile onaylandı. Ayrıca, güzellik salonu işletmeleri azami fiyat tarifesi de oy birliğiyle kabul edildi.

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştirilen ATSO faaliyetlerine dair bir sunum yaptı. Faaliyetlerin geniş kapsamlı olduğunu ve yerel kalkınmaya katkı sağladığını belirtti.

DİLEK VE TEMENNİLER KISMI

Toplantının son gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler kısmında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, Meclis Üyeleri Mesut Tabak, Ahmet Hikmet Dönerkaya, Alaaddin Çağlayan ve Ali İhsan Çiloğlu, lobi talepleri ve öneriler için söz aldı.

Toplantı, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in, meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etmesiyle sona erdi.