Gözden kaçırmayın

Gazeteci’yi tehdit etmek bir suçturGazeteci’yi tehdit etmek bir suçtur

Belediye, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile 2019 yılından itibaren Atatürk ve silah arkadaşlarının anısını yaşatmak amacıyla Etem TEM Fotoğraf Yarışması düzenlediğini belirtti.

"Etem TEM 6. Ulusal Fotoğraf Yarışması" için, yerel seçimlerden altı gün önce ve belediye başkanının görev süresinin son haftasında, Dernek Başkanı'nın talebi üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile protokol imzalandı. Belediye, yeni belediye başkanı seçildikten sonra daha kapsamlı bir protokol imzalanmasını tercih edeceğini ve bu sayede dernek başkanının taleplerinin daha geniş bir çerçevede yerine getirilebileceğini ifade etti.

KAMUOYUNUN İNCELEMESİNE SUNACAKLAR

Ayrıca, derneğin araç talebine ilişkin yazıya Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu imzasıyla verilen cevapta, il ziyaretleri için protokol kapsamında araç temininin yer almadığı, istenen tarihlerde yapılan Dünya Motokros Şampiyonası ve Motofest gibi etkinlikler nedeniyle yoğunluk sebebiyle araç temininde yardımcı olunamadığı belirtildi. Eklenen tarihlerde ise 4 yerli, 8 yabancı olmak üzere toplamda 12 halk oyunları ekibinin Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali için ağırlanmış olduğu bildirildi.
Belediye son olarak, Etem TEM Fotoğraf Yarışması protokolünü ekte kamuoyunun incelemesine sunacaklarını ve Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gaziler ile ilgili her şeyin geri kalan detayların teferruat olduğunu vurguladı.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş