Gözden kaçırmayın

Şahin, Genç Bir Çiftin Nikah Törenine Katıldı  Şahin, Genç Bir Çiftin Nikah Törenine Katıldı

Afyonkarahisar’da halkı doğru ve güncel haberlerle buluşturma amacıyla yoğun bir tempo ile çalışan Afyon Yerel Haber ekibi, yöneticilerinin jestiyle motivasyon topladı. Ali Osman Okşar ve İsa Kuş yönetimindeki haber ofisi, çalışanlarına sağladığı samimi ve destekleyici çalışma ortamıyla bir kez daha dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA YÜZLERİ GÜLDÜREN PAYLAŞIM

Afyon Yerel Haber muhabirleri, gece gündüz demeden sürdürdükleri yoğun tempoya rağmen, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini gülümsetti. Ofisteki içten ve samimi ortamı gözler önüne seren paylaşımlarda, özellikle yöneticilerinin sunduğu kahve ikramı dikkat çekti. Çalışanların kahve eşliğinde dinlenip enerji topladıkları bu anlar, sosyal medyada kısa sürede beğeni topladı.

KAHVE İKRAMI İLE YÜKSEK MOTİVASYON

Gazeteciliğin yorucu temposunda çalışanlarının motivasyonunu her zaman ön planda tutan Afyon Yerel Haber yönetimi, çalışanlarına kahve ve tatlı ikram ederek, onların iş temposuna destek oluyor. Ali Osman Okşar ve İsa Kuş, çalışanlarına her daim bir aile ofisi atmosferi sunarken, gazetecilerin kahve içerek enerjilerini topladıkları bu anlar, ofis içindeki sıcak ve samimi havayı gözler önüne serdi.