Gözden kaçırmayın

Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!

Son yerel seçimlerde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Alper Yağcı, son günlerde yaşanan siyasi tartışmalara sessiz kalmadı. Özellikle CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Turalı'nın Belediye Başkanı Burcu Köksal ve eşi Yasin Köksal hakkında ortaya attığı haraç ve şantaj iddialarının ardından, Yağcı da sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Özellikle son dönemde yaşanan iddialar ve siyasi tartışmalar, Afyonkarahisar siyasetinde hareketli günler yaşanmasına neden olurken, Alper Yağcı’nın paylaşımı da bu tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

"GELEN GİDENİ ARATIR MI?"

Alper Yağcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Atalarımıza bir kez daha rahmet olsun. Hiçbir sözü boşuna söylememişler. İddialara ve yaşananlara bakınca, atalarımızın ‘Gelen gideni aratır’ sözünü mü yaşayacağız acaba, demeden edemiyoruz. Bekleyip göreceğiz…” ifadelerini kullanarak gündemdeki tartışmalara dolaylı olarak katıldı.

Yağcı’nın paylaşımı geçtiğimiz dönem Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Zeybek’i akıllara getirirken, "Yağcı, Mehmet Zeybek’i mi özledi?" dedirtti.

Yağcı'nın, Mehmet Zeybek dönemi ile mevcut Belediye Başkanı Burcu Köksal yönetimi arasında bir kıyaslama yapıp yapmadığı ise sosyal medyada yeni bir tartışma konusu oldu.

HABER: NURBANU SOY