Gözden kaçırmayın

Taşlar yerine oturuyor!Taşlar yerine oturuyor!

Bu ziyaretlere İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Sabri Can Bekle, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe ve Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar katıldı.

Heyet, esnaf ziyareti kapsamında ilk olarak Dinar’ın Salı pazarında pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Pazarcı esnaflarından Mustafa Coşgun’a, Ahilik Haftası’nın anlam ve önemi doğrultusunda bir plaket takdim edildi.

Ardından heyet, ilçede uzun yıllardır faaliyet gösteren Motor işletme sahibi Sezai Kandemir ve işletme sahibi Mehmet Yılmaz’a da ziyaret gerçekleştirerek Ahilik Haftasını kutladı. Günün anısına plaket veren heyet, ziyaretlerinde, esnaflara bol ve bereketli kazançlar dilendi.

SANAYİ ESNAFI İLE DEVAM ETTİ

Daha sonra heyet, Sanayi esnaflarından Muharrem Biçer ziyaret ederek günün anlam ve önemine binaen plaket takdim etti. Ahilik Haftası Programı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ziyaret edilmesiyle son buldu.