Gözden kaçırmayın

Taşlar yerine oturuyor!Taşlar yerine oturuyor!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Ahilik Haftası kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Arslan, Ahilik Haftası’nı kutlayarak esnafın Türkiye ekonomisindeki önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında Başkan Mahmut Emin Birliktir, esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunları Milletvekili Arslan’a iletti. Ekonomik zorluklardan kredi imkanlarına kadar çeşitli konularda yaşanan sıkıntıları aktaran Birliktir, çözüm bekleyen sorunların çözümü için desteğini istedi.

MİLLETVEKİLİ ARSLAN SORUNLARI BAKANLIKLARA İLETECEK

Esnaf ve sanatkarların sorunlarını dikkatle dinleyen Milletvekili Hasan Arslan, tüm konuları tek tek not alarak, bu sorunları ilgili bakan ve bakan yardımcılarına ileteceğini belirtti. Arslan, konunun takipçisi olacağını ve esnafın sesini her platformda duyuracağını ifade etti.

Başkan Birliktir, Milletvekili Arslan’ın bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, iş birliğinin ve iletişimin devam edeceğini vurguladı.