Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Basketbol Aday Hakem Kursu Başvuruları Başladı!Afyonkarahisar Basketbol Aday Hakem Kursu Başvuruları Başladı!

Afyon’da futbol yönetiminde önemli bir değişiklik gerçekleşti. Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen ve Yardımcısı Mustafa Çakan’ın görev sürelerinin dolması nedeniyle, yerlerine yeni atamalar yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Futbol İl Temsilcisi olarak Ömer Üçok, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı olarak ise Ahmet Emirdağı görevlendirildi.

ÖMER ÜÇOK VE AHMET EMİRDAĞI'NIN AFYON SPORUNA KATKILARI

Yeni Futbol İl Temsilcisi Ömer Üçok ve yardımcısı Ahmet Emirdağı, geçmişte Afyon sporuna çeşitli görevlerde hizmet etmiş isimler olarak tanınıyor. Kulüp idareciliği ve sporcu olarak Afyon sporuna önemli katkılarda bulunan bu iki isim, aynı zamanda mevcut Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetiminde de aktif olarak görev yapmaktadır.

ASKF BAŞKANI'NDAN TEŞEKKÜR

ASKF Başkanı Alişan Akgün, görev süresi dolan Mustafa Türkmen ve Mustafa Çakan’a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Akgün, Futbol İl Temsilciliği görevine atanan Ömer Üçok ve yardımcısı Ahmet Emirdağı'na başarı dileklerinde bulunarak, Afyon futboluna yeni bir soluk getireceklerine olan inancını dile getirdi.