Gözden kaçırmayın

Kadın Mahkumlar Üretiyor, Kooperatifler SatıyorKadın Mahkumlar Üretiyor, Kooperatifler Satıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Sadıkbey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmişti. Buluşmada, yaşlı bir vatandaşın konteyner ev talebini dikkate alan Başkan Köksal, kısa sürede talebin karşılanmasını sağladı. Köksal, bu anlamlı hizmetin ardından vatandaşı ziyaret ederek konteyner evi yerinde inceledi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN MESAJ VERDİ

Başkan Burcu Köksal, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, “Sadıkbey Mahalle Buluşmasında bizden ricada bulunan yaşlı amcamız için yapılan konteyner evini yerinde inceledik. Amcamızın ve tüm hemşehrilerimizin her zaman yanındayız; ihtiyaç duyduğunuz her an destek vermeye hazırız. Unutmayın, Afyonkarahisar’da asla yalnız değilsiniz!” ifadelerine yer verdi.

Başkan Köksal’ın bu ziyareti ve duyarlılığı, mahalle sakinleri tarafından büyük takdir topladı. Köksal, halkla iç içe olmayı ve onların sorunlarına birebir çözüm üretmeyi önemsediğini belirterek, belediyenin her zaman Afyonkarahisar halkının yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.