Gözden kaçırmayın

CHP Kadın Kollarından İYİ Parti'ye Nezaket ZiyaretiCHP Kadın Kollarından İYİ Parti'ye Nezaket Ziyareti

Afyonkarahisar'da siyasi diyaloğun ve iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla Zafer Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Katırcı ve parti heyeti, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Katılımcılar arasında Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim ile yönetim kurulu üyeleri Sadettin Dalgıç, İsmail Şanlı ve Furkan Uslu yer aldı. Bu önemli ziyaret kapsamında, Zafer Partisi heyeti İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede, Afyonkarahisar'ın ve Türkiye'nin güvenlik sorunlarına odaklanıldı. Özellikle sığınmacılar ve kaçak göçmenler konusu, taraflar tarafından enine boyuna ele alınan başlıca konular arasında yer aldı. Ziyaretin ardından İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Partisi delegasyonuna ziyaret nedeniyle teşekkür etti ve iş birliği temennilerini dile getirerek heyete başarılar diledi

Ziyarette İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ile yönetimi ve İscehisar ilçe başkanı Necmi Özsarı hazır bulundu.