Gözden kaçırmayın

Afyonspor Yönetimi, Akkuş'un iddialarına yanıt verdiAfyonspor Yönetimi, Akkuş'un iddialarına yanıt verdi

Amatör Ligi’nin ilk haftasında Dinar Belediyespor, kendi sahasında Mahmut Köyü Kartal Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. Dinar İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadelede Dinar Belediyespor, rakibini 5-1’lik skorla mağlup ederek sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Maç boyunca etkili bir performans sergileyen ev sahibi ekip, attığı 5 golle taraftarlarına coşkulu bir galibiyet yaşattı.

MAÇA PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Karşılaşmayı izleyenler arasında Dinar ilçe protokolünden birçok önemli isim yer aldı. Maçı; Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Başmakçı Belediye Başkanı Selçuk Gönüllü, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Tolga Pazar, CHP İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, BBP İlçe Başkanı Nuri Çetin, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu ve daha birçok isim yakından takip etti. Ayrıca Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü ve Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Uğur da maçı izleyenler arasındaydı.

BAŞKAN TOPÇU’DAN TAKIMA TEBRİK

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, maç sonunda takımı tebrik ederek şu açıklamalarda bulundu: "Dinar Belediyespor’umuzun sezonu böyle güzel bir galibiyetle açması bizleri gururlandırdı. Takımımıza destek veren tüm taraftarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim." Başkan Topçu, takımın sezon boyunca bu performansı sürdürmesi temennisinde bulundu.