Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar tarihinde ilk defa 3 adaylı bir seçimin güçlü adaylarından Av. Sedat Toprak listesinde yer alan ekip arkadaşlarıyla birlikte Çakmak Otelin terasında düzenlenen tanıtım gecesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Davete onlarca avukatın katıldığı gecede canlı müzik eşliğinde güzel bir gece yaşanmasına neden oldular. Avukatlar hem sohbet edip değerlendirmede bulunurken hem de canlı müzik eşliğinde eğlendiler. 

 

Baro Başkan adayı Av. Sedat Toprak, “Kıymetli meslektaşlarım gecemize hoş geldiniz. Baro başkan adayı olurken ve kazanıp baro başkanı olursam beni bir siyasi partinin içinde görmeyeceksiniz. Siyasetten uzak sadece ve sadece avukatlık mesleğinin daha iyi yapıla bilmesi için bir çalışma içinde olacağım. Baro bir partinin arka bahçesi, baro başkanlığını siyaset basamağı olarak kullanmayacağım” diye konuştu.

 

Toprak konuşmasını şöyle sürdürdü, “Hepinizin malumu olduğu gibi avukatlık mesleği son yıllarda çok yıprandı ve baro başkanları siyasi kaygıları nedeniyle seslerini çıkaramadılar. Biz Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan, Afyonkarahisar’dan sesimizi daha gür çıkarmak için, Önce Avukat sloganıyla yola çıktık. Unutmayın değişim bir tek kişiyle başlar. O değişimi başlatmak sizin ellerinizde. Gelin hep birlikte yeni bir zafere imza atalım” diye konuştu.

 Bir 15 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ÖNCE AVUKAT AFYONKARAHİSAR BAROSU BAŞKAN ADAYI AVUKAT SEDATTOPRAK SEDAT TOPRAK YÖNETİM KURULU ADAYLARI AV.EMRE ÇINAR AV.ELIF TUGBA ŞAHİN AV.OMER FARUK AV.SEVDA ÇOBAN ALTIN ALNUSU AV.YUSUF ŞAHIN AV.OZGEDEMIRKIRKAN AV.OZGE DEMİRKIRKAN AV.BURAK UNLU AV.BATTALKILI KILIÇ AV.FATMA GUL YETERE AV.UMUT KOSE DİSİPLİN KURULU ADAYLARI AV.ALİSINKAY ALI SINKAY AV.MURAT KINAL AV.DOGANDAG DAGLI AV.GAMZE YEŞİLYURT AV.OKANYILMAZ AV.OKAN YILMAZ DENETİM KURULU ADAYLARI AV. AV.EMIRERKALAN EMIR ERKALAN AV.KURŞAD YENER AV.OGUZHAN KURUM TÜRKİYE BAROLOR BİRLİĞİ DELEGE ADAYLARI AVMUNEYVER EVVERNICII AV.HATICEGO AV.MEHMET CINAR' görseli olabilir