Gözden kaçırmayın

Mehmet Taytak’tan Bakan Kurum’a ziyaretMehmet Taytak’tan Bakan Kurum’a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Meryem Gül Çiftçi Binici ve beraberindeki heyeti, İYİ Parti Genel Merkezi'nde ağırladı. Ziyaret kapsamında, son dönemde ülke genelinde yaşanan hukuk dışı uygulamalar ve muhalefetin bu konulara karşı aldığı tutum üzerinde duruldu.

HUKUK VE ADALET KONULARI MASAYA YATIRILDI

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yapılan görüşmenin detaylarına dair bilgiler verdi. Olgun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizde son dönemde yaşanan hukuk dışı uygulamalar, yargı süreçlerindeki adaletsizlikler ve bu konulara karşı muhalefetin tutumu üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

MUHALEFET ADALETSİZLİKLERE KARŞI BİRLİK MESAJI VERDİ

Görüşmede, Türkiye’deki yargı süreçlerinde yaşanan adaletsizlikler ve muhalefet partilerinin bu duruma yönelik ortak tavır alması gerektiği üzerinde duruldu. CHP ve İYİ Parti’nin, hukuk ve adalet konularında güçlü bir iş birliği içerisinde olduğuna dikkat çekildi.