Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, deprem riskini azaltmaya yönelik kritik kararlar aldı. Belediye Başkanı Burcu Köksal ile yapılan görüşmelerin ardından alınan bu önlemler, şehirdeki yapılaşma ve kentsel dönüşüm çalışmalarını güvence altına almayı hedefliyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Dr. Süleyman Gücek, bu adımların şehrin geleceği için hayati olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE GENELİNE EMSAL OLABİLECEK KARARLAR

Dr. Süleyman Gücek, Belediye Başkanı Burcu Köksal ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından alınan bu kararların, yalnızca Afyonkarahisar için değil, Türkiye genelinde de emsal teşkil edebileceğini söyledi. Gücek, özellikle deprem riski taşıyan bölgelerde alınan önlemlerin, diğer şehirlerde de uygulanarak ülke genelinde risk azaltma çalışmalarına önemli bir katkı sağlayabileceğini belirtti.

TEKNİK EKİP VE BELEDİYE'YE TEŞEKKÜR

Dr. Gücek, açıklamasında başta Belediye Başkanı Burcu Köksal olmak üzere, alınan kararlarda emeği geçen tüm teknik personele teşekkür etti. Bu tür adımların, hem şehirdeki yapı güvenliğini artıracağını hem de kentsel dönüşüm projelerinin hızla ve güvenle ilerlemesine olanak tanıyacağını ifade etti.