Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde ilçedeki kız çocuklarının isteklerine duyarsız kalmadı. Kızların, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sevilen sanatçı Hakan Peker’i Bolvadin'de görmek istediklerini iletmesi üzerine Başkan Aynacı, hızlı bir girişimde bulunarak bu isteği gerçekleştirdi. Bolvadin Çarşı Meydanı’nda ünlü sanatçının katılacağı bir konser organize edildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA DUYURDU

Sanatçı Hakan Peker, 29 Ekim’de Bolvadin halkına unutulmaz bir konser verecek. Başkan Derviş Aynacı, kız çocuklarının bu isteğini gerçekleştirerek hem Cumhuriyet Bayramı'nı coşku dolu bir etkinlikle kutlamak hem de kız çocuklarının yüzünü güldürmek istediğini ifade etti.

Ünlü sanatçı Hakan Peker, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım ile 29 Ekim'de Bolvadin'de sahne alacağını duyurdu. Sanatçı, tüm Bolvadin halkını Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için meydanda bir araya gelmeye davet etti.