Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, ilçede bulunan Kuran kursunu ziyaret ederek eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında çocuklarla sohbet eden Başkan Yıldırım, onların eğitimine olan desteğini bir kez daha dile getirdi. Çocukların gelecekte başarılı ve bilinçli bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

"GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR"

Ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Başkan Tolga Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her zaman destek olacağımızın sözünü verdik. Onların iyi bir eğitim alması ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi. Yıldırım, çocukların eğitim hayatına katkı sağlamanın, belediye olarak öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Başkan Yıldırım, kurs ziyareti boyunca çocuklarla sohbet edip çeşitli etkinliklere katıldı. Çocuklarla birebir ilgilenerek onların görüşlerini dinleyen Yıldırım, gelecekte de onların eğitimlerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Ziyaret sırasında yaşanan sıcak ve samimi anlar, çocuklar ve kurs yetkilileri tarafından memnuniyetle karşılandı.