-

Gözden kaçırmayın

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü Ziyaret EttiMHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü Ziyaret Etti

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin gerçekleştirdiği 5. Olağanüstü Kurultay'ın ardından düzenlenen Genel İdare Kurulu toplantısında önemli bir göreve atandı.

Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun onayı ile "Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı" pozisyonuna getirilen Olgun, bu yeni sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

Olgun, görevinin milletvekilliği ve partililik görevlerini daha da ileri taşıyacağına inandığını vurgularken, bu önemli pozisyona atanmasından dolayı Genel Başkan Dervişoğlu'na teşekkür ettiği sözlerini aktardı. Ayrıca Başkanlık Divanı'ndaki iş birliği içindeki diğer üyelere de başarı dileklerinde bulundu ve yeni görevinin hem kendisi hem de partisi için hayırlara vesile olmasını diledi.