Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, İdari Teşkilatı kadrolarında görev yapmak üzere 275 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. Alım süreci, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda gerçekleştirilecek.

İşe alımların noter huzurunda, dijital ortamda yapılacak kura çekimi ile belirleneceği ifade edildi. Bu yöntemle, başvuruda bulunan adaylar arasından adil bir şekilde seçilerek, ilgili pozisyonlarda görev alacak personellerin belirlenmesi sağlanacak. İşe alım süreci bu sayede şeffaf bir ortamda yürütülecek.

FARKLI MESLEK GRUPLARINDAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

TBMM İdari Teşkilatı'na alınacak işçilerin unvanları oldukça geniş bir yelpazeye yayılıyor. Adaylar, ihtiyaç doğrultusunda farklı alanlarda istihdam edilecek. İşe alınacak personel unvanları şöyle sıralandı:

Araç Yıkama İşçisi, Asansör Bakım ve Onarım İşçisi, Aşçı, Atık Toplayıcısı, Bahçıvan, Bakıcı Anne, Bulaşıkçı, Cankurtaran, Ciltçi, Çamaşırhane İşçisi, Çatı İşçisi, Çilingir, Dijital Baskıcı, Dönerci, Döşemeci, El Dekor Süslemeci, Elektrikçi, Elektronikçi, Fayans İşçisi, Garson, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı, Kaynakçı, Kebapçı, Kontrol ve Otomasyon Görevlisi, Marangoz, Metal / Alüminyum Doğramacı, Ofset Baskıcı, Perdeci, Pideci, Resepsiyon Görevlisi, Sıva İşçisi, Şoför, Taş İşçisi, Taşıma İşçisi, Temizlik İşçisi, Terzi.

İHTİYACA GÖRE FARKLI ALANLARDA İSTİHDAM

Bu çeşitlilik, TBMM'nin hizmet kalitesini artırmaya yönelik adımlar atmayı amaçladığını ve farklı iş kollarında yetkin personele duyulan ihtiyacı gözler önüne seriyor. Temizlik işçisi, bahçıvan, elektrikçi gibi pozisyonlardan, garson ve resepsiyon görevlisi gibi hizmet alanlarında görev alacak kişilere kadar çok sayıda farklı meslek dalından personel alımı gerçekleştirilecek.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Kura çekimi yöntemiyle işçi alımı, başvuru sürecinin ardından uygun nitelikteki adaylar arasından seçim yapılmasını sağlayacak. Başvuru koşulları ve gerekli belgeler hakkında daha fazla bilgi, TBMM'nin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

 

Detaylı bilgiler ve başvuru için TIKLAYINIZ!