Gözden kaçırmayın

  Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada? Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık personeli ile bayramlaştı. Bakan Yumaklı, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Tarım ve Orman Bakanlığının çeşitli alanlarda önemli görevler üstlendiğini vurguladı.

Uzun bir bayram tatilinin ardından yoğun mesai içerisinde olacaklarını belirten Yumaklı, Bakanlığın Türkiye'de uzmanlık açısından önde gelen bakanlıklardan biri olduğunu söyledi. Bu kapsamda çalışma arkadaşlarının önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Yumaklı, "Bizim Bakanlığımız, gıda arz güvenliği, su verimliliği ve orman yangınlarının önlenmesi gibi konularda uzmanlık gerektiren önemli bir görev üstlenmektedir" dedi.

Yumaklı, hasat döneminin başlamasıyla birlikte yoğun bir çalışma sürecine gireceklerini belirterek, orman yangınları, su kısıtları ve kuraklık gibi konuların gündemlerinde olduğunu söyledi. Bu süreçte herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi halinde başarıyı yakalayacaklarını kaydeden Yumaklı, "Bu dönemde dayanışma içinde omuz omuza vererek bu kritik süreci aşabileceğimize inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Bakan Yumaklı, Bakanlık çalışanlarının gıda arzında kendi kendine yeterlilik konusunda önemli bir rol üstleneceğine olan inancını dile getirdi. Bakanlığın önemini birinci sıraya yükseltme hedefine odaklanmanın önemli olduğunu belirten Yumaklı, "Biz ne kadar gayret gösterirsek, Bakanlık olarak hedeflerimize o kadar başarılı bir şekilde ulaşırız" dedi.

#TarımVeOrman #İbrahimYumaklı #GıdaGüvenliği #SuVerimliliği #OrmanYangınları #HasatDönemi #Kuraklık