Gözden kaçırmayın

Başkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisinin mayıs ayı toplantılarının üçüncü oturumuna katıldı ve meclis üyelerine yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

Toplantıdan önce İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper'i ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, başkanın görevi için de hayırlı olmasını temenni etti. Vali, ziyarete İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, AK Parti Afyonkarahisar İGM Grup Başkan Vekili Ömer Dayı, MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Zeki Ertürk, CHP Grup Başkan Vekili Nihat Çalışkan ve İYİ Parti İGM Üyesi Hasan Kaya ile birlikte katıldı.

Daha sonra meclis toplantısına geçen Vali Yiğitbaşı burada da üyelere hitaben bir konuşma yaptı ve İGM Başkanı Mehmet Siper, Vali Yiğitbaşı’nın toplantıya katılımından dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Yiğitbaşı, yerel yönetimler ile uyum içinde çalışarak, vatandaşların ihtiyacı olan hizmetleri eşit ve adil bir şekilde sağlamayı hedeflediklerini belirtti. "Yeni dönemde de ilçelerimiz ve köylerimizdeki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğiz" dedi.

Ayrıca Vali, gelişen teknoloji ve artan beklentiler doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için devlet kaynaklarını en uygun şekilde kullanacaklarını ve her türlü talepte vatandaşların doğrudan kendilerine ulaşabileceğini ifade etti.

Konuşmasının ardından İl Özel İdaresi'nin çalışmalarına yönelik çeşitli sunumlar gerçekleştirildi.