Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk'ü makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. İki yetkili, gençlik ve sporun geliştirilmesi konularını ele aldılar. Kaymakam Kılıçtürk, Kasapoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Kasapoğlu ve Kılıçtürk, devam eden yetenek taramasına katılarak spor salonunda genç sporcularla bir araya geldi. Bu ziyarette gençlere sporun önemini vurgulayan Kasapoğlu ve Kılıçtürk, başarı dileklerinde bulundular.

Kasapoğlu, gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek ve yetenekleri keşfetmek amacıyla yetenek taraması yaptıklarını belirtti. Kılıçtürk ise, ilçede gerçekleştirilen yetenek taramasının spora katkılarına inandığını ve bu tür projelerle ilçenin spor alanında ilerleme kaydedeceğini söyledi.