Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar'daki şehit aileleri ve gaziler, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan Afyonkarahisar Hava/Garnizon Şehitliği’nin düzenlenmesi için talepte bulundu. Köksal bu talebe kayıtsız kalmayarak anında talimat verdi.

BAŞKAN KÖKSAL'DAN ANINDA TALİMAT

Başkan Köksal’ın talimatıyla, Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçelievler Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar Hava/Garnizon Şehitliği’ni adeta çiçek bahçesine dönüştürdü. Şehitliğin bakımı ve düzenlenmesi için yapılan bu çalışmalar, şehit aileleri ve gaziler tarafından büyük takdir topladı.

Bir anıt görseli olabilir

BAŞKAN KÖKSAL'A TEŞEKKÜR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi P.Uzm.Çvş. İsmail Kumartaşlı ve yönetimi, Başkan Köksal’a taleplerini ivedilikle yerine getirdiği için teşekkür etti. Şehit yakınları ve gaziler, “Başkanımız Burcu Köksal’a, şehitlik düzenlemesi talebimize hızlıca yanıt verdiği ve gerekli çalışmaları başlattığı için teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin hatırasına gösterilen bu özen, bizler için çok değerlidir” dedi.

‘’ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR’’

Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçelievler Müdürlüğü ekipleri, Başkan Köksal’ın talimatı doğrultusunda şehitliği çiçeklerle donattı. Şehitliğin yeni hali, ziyaretçiler tarafından da büyük beğeni topladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Onların hatırasına sahip çıkmak, bizler için en büyük görevdir. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin taleplerine her zaman duyarlı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir anıt görseli olabilir

Bir 1 kişi ve anıt görseli olabilir