Gözden kaçırmayın

  Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada? Dünya boşanma oranı açıklandı, Bakın Türkiye kaçıncı sırada?

Toplumdan gelen şikayetler ve tepkiler üzerine Yayman, platformun kapatılması talebinde bulunanlar olduğunu belirtti ancak komisyon olarak bu konuda bir tavırları olmadığını, bunun Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun yetkisinde olduğunu açıkladı.

BUNLARI ONAYLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

TikTok meselesi, Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesi olduğunu belirten Yayman, ”Yapılan paylaşımlar o kadar tuhaf, o kadar gerçeklikten kopuk ki bunları onaylamak mümkün değil. TikTok'un kapatılması, erişim engelinin getirilmesi noktasında komisyon olarak bir tavrımız yoktur, bu Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) tavrıdır. Ama bana komisyon başkanı olarak sorsanız, siyaset milletle beraber yapılır. Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN BİR DEĞER OLARAK İÇİ BOŞALTILMAMALI

Yayman, son günlerde TikTok’ta paylaşılmaya başlanan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili içeriklere de tepki göstererek, "Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili TikTok’taki paylaşımları asla onaylamıyoruz, tasvip etmiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir değer olarak içinin boşaltılması ve Mustafa Kemal figürünün trolleşmesine ve trolleştirilmesini asla onaylamıyoruz.”

Haber: Elveda Mihriban Danabaş